ADANA / SEYHAN - Seyhan Sakarya Ortaokulu

Mrt

Ecrin Kafan adlı öğrencimiz Muay Thai'de okul sporlarında il 2. si olmuştur. Ecrin Kafan 1 ay sonra Türkiye Şampiyonasına katılacaktır. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

Adana'nın tarihi ve kültürel mirasının korunması konusunda öğrenci, öğretmen ve velilerimizden başlamak üzere toplumumuzda gerekli bilinci uyandırmak; toprağın altındaki ve üstündeki zenginliklerimize sahip çıkmak, kendini yaşadığı topluma ait hissedecek bir nesil oluşturmak amacıyla Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce "Şehrimizi Tanıyorum" Projesi hazırlanmıştır. Seyhan Sakarya Ortaokulu olarak proje kapsamında “ Yeşiloba Şehitliğini” ziyaret ettik. Öğrencilerimiz için verimli bir gezi oldu. Öğretmenlerimiz Cumali Güler ve Habip Tuştaş ile birlikte Müdür Yardımcımız Rüstem Umaç öğrencilere rehberlik yaptı.

SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ CUMALİ GÜLER ANIZ YANGINLARIYLA İLGİLİ SEMİNER VERDİ.

May

Okulumuzun halk oyunları ekibi Yozgat'ta düzenlenen Okul Sporları Halk Oyunları Grup Yarışmaları"ında bölge birincisi olarak bizleri gururlandırdılar.

Ekibimizi çalıştıran Vatan BİTER ve Arzu CEMEK hocalarımız başta olmak üzere özverili çalışmalarından dolayı onlara da teşekkür ediyor, onları gönülden kutluyoruz.